răpirea expoziţiei

Posted on October 6th, 2007 by admin in expoziţie

Expoziţia a trebuit să o demonteze Ioana B, deoarece aparent se suprapunea cu altă expoziţie organizată de Arpad Zachi, în cadrul festivalului Arhitext. Oricum trebuia să mergem în următorul weekend să o recuperăm, doar că o luam gata demontată (mulţumim Ioana). Am plecat cu Adi şi Ioana sâmbătă, sa recuperăm ce o mai fi rămas din ea. După un scurt incident pe autostradă, care s-a rezolvat extrăgând apa din vasul de expansiune cu pensula, ne-am continuat drumul şi am ajuns în Sibiu pe seară.

Au fost bune şi pensulele la ceva

Am ajuns pe seară, iar a doua zi ne-am dus direct la Biserica Azil să constatăm că lipseşte expoziţia Dlui Zachi. Am recuperat ce mai era de recuperat şi ne pregăteam să ne ducem la Biblioteca Astra, unde era expoziţia cazată.

Mai erau câţiva bani în ea

La bibliotecă am constatat că expoziţia noastră era la secţia de arte, protejată de un cod de securitate care nu îl avea nimeni. După câteva telefoane, am rezolvat totuşi, iar recuperarea s-a transformat într-un fel de răpire.

Planşele noastre după geam

Am încărcat planşele,

Pe post de stand

Şi cu expoziţia la pachet, am plecat într-un final spre Bucureşti.

Cu un scaun rabatat

One Response to “răpirea expoziţiei”

  1. !!! radu,imi plac comentariile 😉 modul in care e prezentat intregul eveniment chiar surprinde atmosfera locurilor si evenimentelor (lucrul cel mai important pina la urma)
    imi pare rau si imi cer scuze(cui a simtit nevoia de ajutor) ca nu am putut fi mai implicat in ceea ce a urmat workshopului efectiv !!!

Leave a Reply